KRUSES KØRESKOLE

Et familieforetagende startet i 1945.

Køres af kørelÌrer Conny Kruse. Godkendt kørelÌrer siden 1988.

Køreskolens adresse er Conny Kruses.

Teori undervisningen foregür i lokalerne hos Kørekort Kolding,

Ny Vestergade 5, 6000 Kolding

Vi samarbejder med Hansenberg Organia.

Vi underviser  i køreskolen; i personbil, trailer og traktor.

Vi underviser büde pü dansk, engelsk og tysk. Og har i øvrigt et godt samarbejde med flere tolke.

Vi gür ikke pü akkord med kvalitet, pris og fÌrdselssikkerhed. Det er ikke en menneskeret at fü kørekort. Nür det er sagt, kommer vi til dette:

I Kruses Køreskole bliver alle behandlet med respekt. Der undervises efter princippet om personlig kontakt. Respons mellem lÌrer og elev. Der udleveres papir bøger, süvel som e-bøger. Der sÌlges ogsü adgang til teoritests pü internettet.

En ting du kan øve gratis, her pü Kruses Køreskoles hjemmeside, er den praktiske prøve. Den praktiske prøve, er en serie billeder, tekst og videoer som viser de ting du skal vÌre i stand til at tjekke pü bilen, før du kører.

Tekst i de grü afsnit, er viden du skal lÌre og kunne. Tekst i de blü afsnit er yderlig information, som du ikke bliver hørt i, men som er godt at vide noget om.

Kruses Køreskole er medlam af Dansk KørelÌre-Union, som i samarbejde med Drive4you har udviklet teoriprøver og andet fagligt materiale, som er relevant for dig der skal tage kørekort.

Kruses Køreskole benytter bland andet Drive4you til online teoriprøver.
Her under kan du fĂĽ adgang til en enkel gratis teoriprøve via Drive4you, sĂĽ kan du lige tjekke om din viden er “helt up to date”.